rökning+graviditet?

     Publicerat: 2010-08-10 Kl: 11:20:25 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


ush hemska syn.

ush... kikade ut här ute nu mot skolgården och där står det två mammor, varpå den ena står med gravidmage i vädret, och vagn med ett litet barn i och röker. ush jag får lixåm rysningar i hela ryggen. why? varför inte gaska upp sej själv å bara... sluta! kan inte förstå hur man kan röka under sin graviditet men nog fan ännu mindre hur man kan röka med sitt lilla barn brevid sej. som får börja sitt liv som ofrivillig passiv rökare... ush! han sitter ju där i sin vagn och andas in röken lixåm, kan inte gå åt sidan, som man själv kan när någon står och röker. nä... ush säger jag!



Postat av: Cecilia L.

Barnen som utsätts för passiv rökning har större risk för att drabbas av hjärtsjukdomar och cancer i vuxenåldern. Passiv rökning anses vara en bidragande orsak till att inlärnings- och språksvårigheter uppstår senare i livet. Fick jag välja så skulle vi ha en lag om tvångsbehandling av vissa rökare som t.ex. blivande föräldrar.

2010-12-15 @ 10:32:56
URL: http://medicinhalsa.blogspot.com/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: