premiärdygnet at home :)

     Publicerat: 2010-08-18 Kl: 13:22:22 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarer

Kerstin har sussat så sött i sin säng hela natten! jag har ju klockan ställd var 3-4:e timme på natten så vi inte missar något mål, då hon har tenderat att bara sova å sova å soooova, och vi kan knappt väcka henne ens. men i natt har hon vaknat själv tio min innan klockan ringt, hon vifftar med armar, gnyr lite å ligger och tittar med sina små ögon <3. åså har vi ammat, ca 40min per gång! tjoho! mjölken har runnit till, satan vad ont det gjorde igår kväll. tog panodil så blev det bättre. hon får lite ersättning efter amning bara för att se så hon är ordentligt mätt. ska på återbesök på bb imorgon så då får vi se vad dom säger om amningen räcker nu, och vi ska sluta med ersättningen eller vad som ska ske. har ju haft lite specialrutiner eftersom det inte fungerade å allt de där.



premiärtur :)

idag har vi åxå gjort en premiärtur med vagnen! on sov så gott i den, med sina små kläder och ja, åh.. gulligt! i eftermiddag ska vi åka till farsta och köpa såna bindor till brösten så jag slipper läcka på kläderna :)



Bamse och lillasyster ;)

och det går super med vovvarna åxå <3 polly är så försiktig och inte alls sådär svartsjuk som jag trodde. hon vill mest vara nära. bamse, han är som vanligt han. mattider och godis är det viktiga, sköter jag det kan jag få ha hur många bebisar jag vill ;)


det var en lite uppdatering från oss :)
tack för alla gratulationer och fina ord!!!



Postat av: Emelie

Åh det är helt LJUUVLIGT! Gissa om jag blir sugen på en till liten nu... ;) åhhh njuuuuut Sofia, njut!

Bra vagn har ni köpt också! Det kommer rulla bra i vinter och ni kommer att kunna ha den säkert tills att hon är ett par år. :)

Härligt att det fungerar bra med hundarna. Vår Fiffi var livrädd först, sprang och gömde sig när Wille skrek. Det är först nu som det börjat fungera bra! :)

2010-08-18 @ 17:14:45
URL: http://emmieliving.blogg.se/
Postat av: Malin Newton

Åh va gulligt det är med små djur och bebisar så nära =) <3

2010-08-18 @ 19:32:59
URL: http://newhelllove.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Vad fina ni är allihopa! Och härligt att vovvarna tycker det är ok med Kerstin, det oroar man sig ju för en del..



2010-08-18 @ 19:45:11
Postat av: Johanna

va härligt att allt går bra med vovvarna och den lilla :D Är lite orolig själv att min mittersta ska bli sotis då hon är "mammas-tjej" men jag tror och hoppas att det kommer lösa sig när skrutten kommer ut ;)



Lycka till med lilla Kerstin! Hon ser helt ljuvlig ut!

Kram Johanna (jojomys på minbebis)

2010-08-19 @ 19:12:14
URL: http://varlilla.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: