kärt återseende

     Publicerat: 2010-08-03 Kl: 17:37:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


rolle och toyotan, kärt återseende!

nu när jag var ute och gick så träffade jag min körlärare jag hade när jag tog mitt körkort förra året. rolle. vissa personer ettsar sej lixåm fast inom en, och han är en sån! honom kommer jag aldrig glömma, dels för den har är men åxå för att han hjälpte mej fram till mitt körkort som är det bästa jag gjort hittills i mitt liv.
han stod med en elev en liten bit härifrån. det är så kul att han känner igen en tycker jag, och inte bara det. först frågade han om jag hade ätit för mycket mat, hehe, så pratade vi lite om det. åså frågade jag om han hade sett att jag bytt bil. jadå, han hade noterat att skodan inte stod kvar, och hade ju för sej att min mamma körde opel astra, haha. det behövde väl jag nu, sa han, med hundar, marsvin och råttor å allt. så han minns även det, alla djuren haha. ja, nä han är för härligt den där rolle! :)




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: