irritation:

     Publicerat: 2010-08-25 Kl: 19:33:38 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

idag när jag var på HM och köpte nya amningsbh:ar (de förra var för små...) så hade jag den äran att hamna i en kö som expiderades av den långsammaste människan i världen. jag blir så fruktansvärt stressad av tröga expediter. hon gjorde allt i slowmotion, vek kläderna saaakta saaakta, guuuuuuuuuuuuuud jag måste i sånna lägen aaaandas lungt för att inte utbrista "men snabba påååå för i helvete människa!!" sånna människor ska inte jobba i kassor. huga!  lixåm folk kanske har annat att göra än att stå i en kö halva dagen bara för att hon inte orkar maka på sina sävliga lemmar i ett mer normalt tempo?

nere på konsum här där jag bor har dom en synnerligen effektiv kassörska som heter Alla. haha, hon lämnar inga sekunder åt artighetsfraser och har reda börjat blippa in varorna tillhörande personen efter en i kön medans hon tar betalt. åså bryter hon på ryska och det gör det hela mer festligt! hon blir lixåm nästan irriterad när folk trögar med plånboken, som att man stör hennes nästintill maniska effektivitet! gillas! haha. Borde bara jobba All:or i alla kassor!






Postat av: Nina/Liiiiten

Åh, håller med till hundra! Långsamma kassörskor borde buntas ihop och slås ihjäl! Njaeh, kanske inte så drastiskt, men jobbiga är de! =)

2010-08-26 @ 11:58:37
URL: http://haekkinen.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: