hälsning från oss!

     Publicerat: 2010-08-15 Kl: 07:48:22 | I kategori: Min förlossning & livet på bb | 12 kommentarer


stolt pappa!

har varit vaken hela natten, eller slumrade till 2x20min. ville inte sova helt enkelt. har bara stirrat på denna lilla varelse som lixåm levt i nu 14 timmar. galet! vi har lyckars byta en bajsblöjja och en kissblöjja, och nu på morgonen fick hon på sej första plagget! hon var så varm igår så hon har sovit med bara blöjja och en tunn filt :)
snart ska vi gå å äta frukost, och vid 14.00 kommer mamma och pappa hit. dom åkte ju från borås igårmorses när jag åkte in till sjukuset, åså bor dom nu hemma hos oss och passar vovvarna. allt har flutit så sjukt smidigt!

vi fick plats på sös, men sedan var det fullt, träffade först tre olika barnmorskor första timmarna, dom var alla underbara, sedan när det blev mer på riktigt, började ett nytt pass, varpå vi fick vääärldens underbaraste bm, lite äldre, jobbat i 20år, bra, sånt gillar jag ;) och avdelningschefsbarnmorska åxå, tryggt! hon var precis så som jag önskat. förlossningen var ju en baggis, fattar inte att det var så lätt, en fl-berättelse kommer senare. ingen dramatik. det fanns en enda plats kvar på familje-bb, som vi fick, sånt jäkla flyt!

nu ska jag bara deala med blödandet down there, som den hypokondriker jag är. men det är normalt sägs det, att blöda nu ;)

min mage sa bara svuuurp, väck! klart den står ut lite, men det är baske mej knappt asså! haha. coolt.

och hon är så söt lilla kerstin <3 sånt runt gulligt huvud, och så har hon ärvt mina "pek-tår" dom är sneda haha, så häftigt. hon har ganska lite hår, och är aldeles jätteljusblond! får bli mer bilder sedan.

nu ska jag fortsätta sitta och stirra på min lilla familj, se om det går in i huvudet nångång, vad som hänt!

må väl!
Postat av: Annica

Grattis igen till er båda! Hon är jättefin:) Va skönt för dig att du fick en positiv upplevelse. För mig är föda barn det häftigaste jag varit med om i hela mitt liv! Ta hand om varandra och njuuut. Kram

2010-08-15 @ 09:08:13
URL: http://anija.blogg.se/
Postat av: Chuchundra

Åh ett stort grattis till er och underbara lille Kerstin! "Snyft" blev en liten lyckotår nu när jag läste detta. Ta hand om er! Kram

2010-08-15 @ 09:36:01
Postat av: Emelie

GRATTIS! :D

Åh herregud tårarna bara sprutar, en Kerstin :) Som är riktigt jävla übergullig, vilket gosemosigtg ansikte jag vill bara nyyyyyypa och gosa!

En smärtfri förlossning, det vill jag gärna höra (läsa) allt om men njut av familjen för det är ingen brådska. Ät upp allt med ögonen för man kan inte få nog.

Och det är svårt att förstå för jag fattar knappt fortfarande att jag har min perfekta lilla pojke med min nästintill perfekta sambo men men lär sig med tiden :)



Var inte hypokondrisk angående avslaget, det luktar rutten älgröv och det kan komma enorma blodklumpar de första dagarna men så länge det inte gör ont och luktar värre än så så är du på den säkra sidan :)



Grattis en gång till!

2010-08-15 @ 09:48:50
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/
Postat av: Emma

GRATTIIIIIIIIIIS!!! Grattis grattis till underbara lilla Kerstin! :) Hon ser helt perfekt ut!



Hoppas allt är bra med er!

2010-08-15 @ 10:17:12
Postat av: Malin Newton

ÅH grattis även här inne! =) Jag är så avis! Men förhoppningsvis är det inte alltför lång tid kvar för mig heller... =) hihi!

2010-08-15 @ 10:23:28
URL: http://newhelllove.blogspot.com/
Postat av: emeliehjaertajonas

Nej vilken härlig start på morgonen jag fick nu! Stort grattis!! Lillan är jättefin och vilket fint namn! Jättegrattis !!!

2010-08-15 @ 10:28:30
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/
Postat av: Malin

Grattis så jättemycket till lilla nykomlingen! Jag vill minnas att du sagt att Kerstin är ett favoritnamn och jag tycker det var ett bra val! Skönt att höra att allt gick bra och att det faktiskt, bland alla hemska förlossnings historier, existerar smärtfria förlossningar! Hälsa resten av familjen och lycka till med allt! Kramar Malin och Kisen

2010-08-15 @ 12:04:31
Postat av: Jessica

Grattis Grattis gud va söt hon var hoppas att allt är bra med er=) kramar

2010-08-15 @ 12:15:58
URL: http://sessiless.blogg.se/
Postat av: Belliz

Grattis till underverket! Så fin tjej ni fått! Ganska stor var hon, BM trodde väl att hon skulle vara 3-3,5 kg! Härligt att du fick en så positiv förlossningsupplevelse, återigen grattis!!

2010-08-15 @ 12:34:47
URL: http://www.belliz.net
Postat av: Marianne

Roligt o höra att allt gick så bra..o så lätt=) Jag är så glad för eran skull. Längtar tills mitt lilla knyte kommer ut i januari...några månader dit=)

2010-08-15 @ 14:33:45
Postat av: sandra voest Bjermert!

grattis till er! Skönt att det gick så himla bra!

Nu kan jag dock berätta hur min förlossning verkligen gick till när jag inte kan skrämma dig längre=)

2010-08-15 @ 20:23:49
Postat av: Nina/Liiiiten

Jättegrattis till lilltösen! Och vilken härlig förlossningbesrättelse (läste den på minbebis). Angående blödningarna är det väl bara att stå ut. Min kille blev 5 veckor igår och nu börjar det sluta blöda..! Fast vad värre är om man ens har minsta tendens till att leta fel - springa och kolla att ungen ands hela tiden! Puhh, otroligt att man hinner med annat ;)



Lycka till så jättemycket nu och återigen GRATTIS! =D

2010-08-16 @ 10:37:28
URL: http://haekkinen.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: