god morgon!

     Publicerat: 2010-08-24 Kl: 09:34:25 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


ush sikken trist dag... regn regn regn...
borde ta en promenad men hur kul är det i detta vädret, och vad klär man på bebisen en sådan dag? fan jag som just fått lite kläm på vad som verkar vara lagom dom där lite finare dagarna hehe...

idag ska vi in till SÖS och lämna tillbaka bröstpumpen som jag inte ens fick användning för... sedan måste vi kolla lite hurvida vagnen går in i bilen brevid nuvarande hundbur... ska ju åka till borås på torsdag. kerstins första långtur :)

i natt har det vart rätt okej faktiskt! jag sov lite vid 22-23.30 sedan tog jag kerstin som var grinig... ammade men hon var skrikig mellan 12 och ungefär 2 innan hon somnade, men har ätit bra iaf :) sen sov vi mellan 2 och 6, kerstin fick sova med mej... ammade å sen sov hon i sin säng från typ 7-9 och nu har vi ammat igen. känner mej inte speciellt trött. skönt! men ska försöka bli duktigare att sova på dagen när hon sover. svårt när man inte är så trött och hellre gör lite annat.. men men, man kommer väl in i det :)

ha en bra dag!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: