vårstädning!

     Publicerat: 2010-04-04 Kl: 10:24:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



igår hade jag en riktig do-some-hair-dag! fick tummen ur och dammsög hela bilen och har våttorkat överallt, allt smutts och hundhår är nu väck, har tvättat mattorna å slängt skräp som gömmt sej under sätena. sedan fick såklart bilen en omgång i biltvätten så nu glänser den som den nya fina lilla bil den faktiskt är under alla vinterskit som samlats på lacken...
jag har också vårstädat min dator! slängt massa gamla bilder, och sorterat alla sparade bilder i mappar, nu skulle markus sett så fint det blivit i min dator, han skulle vara stolt. hoppas jag :D

det är fint väder även idag här i borås. jag och pappa ska ta en promenad aldeles strax. mamma jobbar dag åxå... så trist när hon jobbar helgen för man ser hemma knappt... men hon är ju ledig i veckan, och jag är ju hemma i över två veckor nu, så det är bra!

en störande sak i min tillvaro just nu är att bluetoothen på datorn inte fungerar, det är något med nån inställning och jag får inte igång den. den som alltid fungerat bra! så trist att inte kunna lägga över bilder på ett smidigt sätt. numer måste jag mejla bilderna från luren till mailen, vilket bara är bökigt :( men vi ska nog formatera om denna lilla datorn framöver så jag hoppas det blir fart i blåtanden igen då.

nu ska jag ut i solen!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: