seg dag

     Publicerat: 2010-04-22 Kl: 18:30:51 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


uh vad seg jag är. jobbdagen var komiskt seg. inte för att det var så glest bokat under dagen, för det var patienter hela tiden, men vi hade  bara en veterinär idag, vi var tre sköterskor och på det var det inga direkta fall som krävde så mycket jobb av oss sköterskor. har tagt ett blodprov idag. hm ja det ät nog det!
på eftermiddagen fick jag sjuuuukt ont i nått ligament eller något på vänster sida haha, jag hade la suttit för länge och latat mej så synden straffade sej. skulle lämna hem en katt som opererats idag, och kännde hur det stramade när jag reste mej, medans jag gick upp, och ut till matte med katten gjorde det så ont att jag blev aldeles kallsvettig! fick hålla god min och informera om kattens eftervård, innan jag fick sätta mej igen, sedan gick det över.

nu sitter jag och väntar på markus. försökte ringa honom flera ggr mellan 17-18 idag men han svarade inte, och inte var han på msn heller... enerverande! men tillslut dök han upp på fb. gud blir helnojjig när jag inte får tag i honom, speciellt nu, tänk om något händer mej eller bebis, och jag måste ha tag i han åså svarar han inte. nu får det inte vara med ljudlösa telefoner för hans del, nu är det dax att bli lite på alerten här!

hoppas han kommer hem snart för jag vil ha mat!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: