måndag

     Publicerat: 2010-04-05 Kl: 13:44:17 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


woho, min bluetooth fungerar igen, efter att datorn fick vara avstängd över natten!

goddagens! då var det ytterligare en mulen dag dårå. men vi har iaf inte en massa snö som det är i stockholm! puh, hade ju varit för deppigt asså att vakna upp till vinter igen.

änsålänge idag har jag inte gjort mycket. jag och pappa har varit på apoteket och köpt stödstrumpor åt mej (hahaha) som jag ska ha på flygresan till venedig. det rekomenderas ju sånna strumpor när man är gravid och ska flyga, för att förebygga blodpropp. och nån propp vill jag fan inte ha så då klämmer jag la på mej dom där tant-strumporna och ser glad ut.

ush i natt fick jag fullkomig panik över graviditeten :( dels över förlossning... och dels över hur det kommer vara att bli mamma. jag vet att jag sa flera ggr till min kära vän frida, när hon var gravid och hade sånna tvivelaktiga tankar om sej själv som mamma, hur man skulle knyta an till sitt barn åså, att det självklart inte var något att oroa sej för, att man såklart kommer älska sitt barn åså... jag intalar mej själv detta nu åxå. varför skulle jag vara annolunda alla andra överlyckliga mammor där ute...?
bara att jag aldrig kännt mej överlycklig och överväldigad över graviditeten. på forumet jag är mycket på, så är alla så överlyckliga över vad som komma skall och har massor med "ååhh jag ska bli mammaaaa" känslor. jag själv känner mer "härregud, jag ska bli mamma, kommer jag klara detta?" men men, måste väl få gå igenom dessa känslor åxå. det plågar mej inte på något sätt, och jag längtar jättemycket tills bebisen är ute och jag hoppas så innerligt att allt ska gå bra åså! så ingen missförstår mej nu...

nu ska jag se om jag kan kirra nån film att se på, något ska jag ju ha att slå ihjäl timmarna med!


Postat av: Alice

Jag har en son på lite över 8 veckor och jag tycker fortfarande att det är jobbigt ibland rent emotionellt på grund av allt nytt som händer.

Jag tror att man under graviditeten sätter för stora förhoppningar på sig själv och att man ska vara perfekt för att sedan kanske må sämre när man sen blir övertrött när babyn väl är ute, för tappa tålamodet och få dåligt samvete kan vilken trött och underbar mamma som helst göra!.

2010-04-05 @ 15:34:19

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: