jobb idag dårå...

     Publicerat: 2010-04-19 Kl: 19:01:47 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


jahapp då var man tillbaka i de gammla gängorna igen då. jobb jobb jobb. dagen kändes som den var hundra år lång, men det var trevligt att vara tillbaka, även om ingenting slår ledighet såklart :P
förmiddagen var det fullt upp, men eftermiddagen var lugn, tills ungefär en kvart innan mari och jennifer slutade, då skulle plötsligt tre patienter ta prover och röntgas samtidigt, så dom fick tyvärr vara kvar lite. själv hann jag knappt städa klart, för det strulade mot slutet med provrör som gick sönder, å remisser som skulle packas å ja, smått å gott.

är iaf hemma nu. ska snart göra mej lite mat. dvs en macka med salami. visserligen mammas hemmabakta ciabatta-bröd så jag klagar inte <3
sedan ska jag fixa med deklarationen, ska dra av för mina jobbresor, tjoho, första gången jag faktiskt gör något med min deklaration. nu är man vuxen!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: