freeedag

     Publicerat: 2010-04-16 Kl: 12:57:50 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


då var det fredag dårå. slutet av min semester är nära nära.. suck. skulle åka tillbaka till stockholm imorgon, men har ändrat planerna och åker på söndag istället, så får jag en till dag här. tycker så mycket om att vara här hemma, så pressar ut en extra dag helt enkelt.

jag och mamma har varit ute och gått en sväng, tyvärr är det inte alls så varmt som det ser ut att vara när man kikar ut i det soliga vädret... mamma åker och jobbar om en stund, sedan blir jag ensam under eftermiddagen tills pappa kommer hem. pappa har med sej min lille bil till jobbet idag och byter till sommardäck, så nu får fabian på sej sommarskor! oh det kommer bli så tyst och behagligt i bilen nu när dubbarna inte väsnas mot asfalten nå mer :D sommaaar!

har sovit sjukt illa i natt. har sprungit och kissat hundra gånger. det är så olika asså, vissa nätter måste jag kissa all the time, vissa inte alls. måste bero på hur bebisen ligger för stunden, ibland trycker det på blåsan och ibland inte.. man får väl härda ut helt enkelt. värre lär det ju bli sedan när man är så stor om magen att bara det gör att man knappt kan sova. och än håller ju inte bebisens rörelsen mej vaken heller, även om den rör sej en del när jag lägger mej är det ju inte så omfattande att man inte kan somna ifrån det. kan ju tänka sedan när en trekilos bebis ligger där och sträcker på sej. lätt att somna då kan jag tro.





Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: