varsågod och bräääsa!

     Publicerat: 2009-09-14 Kl: 18:45:23 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


ja. vad ska man säga. har haft en bra dag. kommer hem. tar fram posten. å möts av detta. ush då. tredje gången jag får det där, och har aldrig gått dit förut. första gången började jag gråta och slängde det. förra året "glömde" jag att gå. men denna gången ska jag fan gå. nu jävlar! ta tjuren vid hornen. gud vad olustigt att ligga där :( (nej jag har aldrig varit på sådan gyn-helvetes-undersökning förut nej). det har jag lyckats undvika. aja. måste iaf boka om tiden. men nu jävlar! jag klarar det här.. det går. jag kan. jag är stark. ush :(
kom hem för en timme sedan ungefär. har nu avnjutit favoritmaten, sparris och serranoskinka. mumms. det skulle jag kunna äta varje dag :D dagen idag på jobbet gick jättefort. bara rusade iväg. jävligt gött!
nu väntar jag på markus, han borde kommer ganska snart. har två hundar som sitter och stirrar på mej, så jag får väl pallra mej ut och leka lite med bollen. när vi kommer in ska jag tvätta pollys tassar med special-schampoo, se om jag kan få bukt med hennes furunkler.

hade tänkt gå och kolla på glasögon idag frstn. behöver nya. men så såg jag att jag såg så trälig ut i luggen, så det får bli en uppgift för morgondagen istället.
höres senare!
Postat av: Therese

Huvva, ja.. Det ÄR obehagligt, men det är inte så illa som man tror innan man varit där. =) Det går bra ska du se.

2009-09-15 @ 19:31:17
URL: http://majfluga.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag har heller aldrig varit på gyn-undersökning. Drar ut på det så läääänge jag kan.

2009-09-16 @ 22:48:19
URL: http://nilssons.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: