hej hej!

     Publicerat: 2009-09-07 Kl: 19:10:56 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Sådärja! så var jag hemma. eller det har jag varit en stund. men tog svängen förbi farsta, och telia efter jobbet, då nima, han den hjälpsamma killen på telia ringde mej idag på jobbet och sa att han hade makulerat mitt abonemang jag tecknat på nätet och han hade grejjat ett nytt och lagt undan en telefon åt mej =) så himla hjälpsam. så nu har jag iaf hämtat ut min nya lur! värsta kameran på den. har bara provat snabbt, men man ser ju att i dunkelt ljus och utan blixt så blir bilderna som ovan! och det var ju omöjligt på förra luren. och denna har ju blixt och zoom och massa finesser. kul! :)

polly är superdeppig. hon har idag fått bebis-sockor från h&m. hon har slickat upp den andta tassen nu när hon inte fick slicka på den andra. suck. nu måste det fungera med sockor annars har jag inget annat val är tratt. det ser riktigt illa ut. suck.

jobbdagen var bra. massor att göra. kul dag. men det ör trotts allt alltid skönt att gå hem ;)

by the way. har glömt skriva att jag satt in ett nytt suprelorinchip på bamse (kastreringschip). verkan gick plötsligt ut, och jag bestämde mej för att prova en gång till, och nu med extra ökad motion. se om det fungerar.
nu ska jag laga mat! :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: