god kväll!

     Publicerat: 2009-09-17 Kl: 22:50:18 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

sometimes, life's just beautiful, visst? :)

idag kom jag iväg i tid från jobbet. eller vid kvart över 9 iallafall. men det var helt mitt eget fel idag, eftersom jag och anna satt och kollade upp vägen till mej för hon ska hit imårrn för vi ska gå på bio. så då stannade jag ju såklart kvar och gjorde klart det jag skulle. roar man sej på arbetstid, får jag åxå arbeta på min fritid, rätt ska va rätt! :)

kvällen var bra. lugn, men ändå en del att göra. fast fram tills min rast, altså när jag kom på eftermiddagen var det sjuukt mycket folk på kliniken hoho shit. fullproppat. vi har åxå tagit gruppbild till hemsidan som markus håller på med. den är snart klar :) kul!

och på tal om markus så är han nånstans med nån kompis och spelar flipper. va är det för sysselsättnign egentligen? hoppas inte han blir allt för sen för jag hatar att ligga och vänta på honom, när jag ska upp tidigt och jobba dagen efter. samtidigt som jag inte kan säga att han inte får vara ute och roa sej. (även om jag gärna skulle vilja bestämma över det med ;))

ska strax lägga mej iaf. ny dag imårrn. och längtar som fan till "flickan som lekte med elden". 21.00, smäller det!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: