idolkval 1

     Publicerat: 2009-09-28 Kl: 20:58:34 | I kategori: | 1 kommentarer

då ska vi se här!

Calle
han är charmig. han har "hundbajsögon" med det menar jag att han ser ut som en hund som sitter å skiter, kollar upp sådär skamset titt som tätt haha, håller helt med alex schulman i det uttalandet.
hans framträdande var bra tycker jag, han har bra röst! jag tror på honom!

Nicklas
ytterligare en charmig kille. har gillat honom från hans audition. dock kör han han en relativ okänd låt, jag hoppas inte han faller på det... men hans "kom igen" mitt i låten uäck! big nono! men jag tycker han är bra, bara han slipar bort det! han har dock tuff konkurens idag....

Andreas
asså vem är detta? en riktigt grå mus för mej. men har för mej att han vart duktig iaf. att göra en sån ny hit är nog ett smart drag. han har såndär bra-röst-en-i-mängden, men den skar sej lite idag? nej ush han är för trist för min smak.

Eddie
jag tycker redan det finns massa sådana här artister och vi behöver väl inte ytterligare en? dock är han ju duktig jag kan inte sticka under stolen med det. tyvärr. eller behöver kanske idol iaf en "mainstreem-snygging"? fast jag tycker framträdandet var lite profil-löst trotts allt.

Jon
FAN VAD BRA HAN ÄR! jag är idol-kär i år igen. som alla år. yes yes yes! han satte den, så jävla bra! han bevisade att han är lika jävla bra som sin audition. så charmig han är åxå. haha yeah!


summering:

calle och jon var bäst. dom borde gå vidare annars är det skandal. jag hoppas på nicklas sedan i uppsamlingsheatet på fredag. (alla som inte går direkt går vidare till fredagen).


resultat:
Jon
Calle

oh i'm a fukking saida! yeah!




Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

HEJJA CALLE!!! =D Kul att båda våra favoriter kunde gå vidare denna gång, nästa gång står de kanske mot varandra... Men vi kan väl hålla en liten tumme åt Eddie på fredag, Idol är väl egentligen en tävling för lite mer mainstream artister?... Kramar!!!

2009-09-28 @ 23:05:23

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: