1000mils jubileum!

     Publicerat: 2009-09-03 Kl: 22:23:08 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


go kväll! är nu hemkommen från jobbet. lyckades komma iväg redan tio över nio idag, yay, det är första torsdagen jag kommer iväg innan iaf tjugo över på fleeera veckor. (sist var det ju vid 22 jag kom iväg...)
har just ätit mat som markus lagat. jag hade köpt sprödbakad fisk, potatis och vitvinssås, som han lagat tills jag kom hem =)
det var en lugn kväll idag, riktig tlugn, sedan mellan 7-8 var det en del, sådär lagom, ingen stress. perfekt.

frstn, idag har jag kört tusen mil med min bil! asså inte idag, men från jag fick den! 1000 mil på 4 månader. det är en del det. blir 3000 mil i året ungefär, som jag kommer hamna på då. men det är ju 6 mil varje dag bara till/från jobb, åså ett par borås-vändor i månaden á 80mil... så det är klart det rullar på. men men bilen är till för att användas! att ta körkort är det bästa jag gjort (frtm att skaffa polly å bamse ;))
dessutom har jag nu lyckats få ner snittförbrukningen av bensin en bra bit under tillverkarens siffra. hehe, jag är så snål med bensinen, och försöker köra så ekonomiskt det går, har blivit lite av en sport för mej nu asså. har genom att tänka på hur jag kör, inte göra massa vrålgasningar, köra jämt och tänka på att motorbromsa, börjat kunna köra 80mil på en tank, och förr körde jag 65-70 mil på en tank. eftersom motorn på bilen är så liten är den väldigt bensinsnål sålänge man inte pressar skiten ur den för då drar den istället en hel del soppa.
nåväl. nu ska ja läsa lite bloggar å sen sovelisova! natti!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: