worlds next topmodel is

     Publicerat: 2009-10-27 Kl: 11:13:06 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

då var man hemma efter en otroligt avancerad fotografering! ojojoj puh. och visst blev bilden bra? se ovan? nej jag skämtade såklart. fotograferingen gick lätt, det var en enkel bild mot vit bakrund och vi skulle bara se glada ut och hålla om varandra typ. men huga vad obekvämt att stå där, modellyrket är inget för mej hehe. bilderna blev ganska bra, eller jag tycker alltid jag är butt-ugly på bilder, så bättre än sådär blir det inte. min outfit fick bli:

  • cerice top - gina tricot
  • svarta tights - h&m
  • UGGs <3
  • svart kofta - upphittad på någon gata
markus hade åsikter kring min kofta. han undrade varför jag inte tog min nya tunika jag hade till dopet. "nej den hade jag inte tänkt ha idag" sa jag.. "nej istället tar vi en tröjja upphittad på gatan" sa markus. ja why not? den va ju fin? hittade den i garderoben, har legat där och skräpat i 4 år, först nu insåg jag dennes storhet!

det var iaf en trevlig fotograf, och nu får vi helt enkelt invänta att repotaget ska hamna med i tidningen! ojoj sikken syn.

nu ska jag göra nada, åker till jobbet vid två-tiden. ska väl ta en längre promme med hundarna nu om en stund, men först blirre skördefest i farmville!

ha en bra dag!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: