tisdagen hittils

     Publicerat: 2009-10-06 Kl: 12:05:18 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



go förmiddag! hoppas alla har en bra dag hittils? själv har jag varit iväg till synoptik i farsta och fixat mina glasögon. dom såg helt mongolida ut i bågarna så nu har dom kapat dom och böjt om dom så det ser mer normalt ut och dom sitter lite bättre. så får jag prova detta och se om det fungerar. var även på lagerhaus och bunkrade upp med doftljus och lite prydnsljus till fönstren så nu är det så fiiint här och jag har ett lager med lukta-gott-ljus, då jag alltid har ett sånt tänt här hemma, luktar mumma :). hundarna fick följa med till djuraffären och nu har dom fått varsitt oxöra och dom ligger ute i solen och njuter :) <3

idag jobbar jag kväll. det var skönt med sovmorgon, jag är så himla trött? när klockan ringde tio idag kändes det som klockan var 6 eller nått. sjukt. kanske är det hösten? ingen aning. nu ska jag iaf äta lite, slappa lite och göra ingenting, tills jag ska åka å jobba. ha en fin dag!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: