små smulor är åxå bröd....

     Publicerat: 2009-10-23 Kl: 17:43:16 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

hej hej! äntligen freeeeedag! gud vad skönt. trodde det skulle bli en lugn eftermiddag då vi bara hade en veterinär, men ikke, har inte haft så fullt upp på länge. men tiden gick fort och vipps så skulle jag få gå hem :D

har nu varit i farsta och köpte götte till kvällen. det är ju idol, och då måste jag bunkra upp med pepsi, chips och dip! är ensam i kväll så markus har fest med sitt jobb. jag var åxå bjuden, men då jag inte dricker något (längre) så tycker jag det är oerhört obekvämt att umgås med folk som festar med ett syfte, öl och sprit. så nej, det blir soffa, idol å chips för mej och det passar mej aldeles utmärkt!

en rolig incident inträffade på ica. jag skulle ha gräddfil, åså stod det en skröpplig tant brevid mej, åså sa hon "kan du ge mej en gräddfil, jag står så dummt" självklart sa jag, vilken vill du ha? (det fanns ju icas och arlas) "jaa vilken är bäst?" frågade tanten. tjaa, sa jag, den ena är billigare... tanten svarade lite förnärmat "men det har inte med saken att göra!, vilken är bäst?" jaadu sa jag, dom smakar lika, så då ska du väl passa på att spara en krona när du har chansen? folket runt om skrattade och tanten klappade mej på axeln och tackade så hjärtligt, men ett leende på läpparna. haha alltid kul att glädja någon, och det är så kul när man känner sej lite vittsig sådär, haha för dom gamla gillar sånt.

likaså var det en tant på jobbet som skulle köpa viacutan, fettsyror som är bra för hundarnas päls och hud. det är en liten flaska och kostar 210:- och då är vi ändå lite billigare än många andra ställen. hon reagerade med "oj, som hittat" och jag svarade "ja det är la' lite saftigt för den lille! men man får va gla' att den räcker länge!" sa jag men min hemska dialekt. kanske oproffsigt av mej haha, men hon blev så glad tanten för en käck liten line från min sida haha. ibland är livet enkelt. jag älskar att göra gamligar glada, det krävs så små medel :)

nu ska jag ladda upp inför kvällens rocktema i idol! se fram emot min live-blogg! verkar vara en del som följer den då bloggens sidvisningar alltid är väldigt många på fredagar :P


Postat av: b & v

Sv: Jadu, tycker faktiskt att alla borde dissa hennes blogg. Hon är inte värd uppmärksamheten :)

2009-10-23 @ 17:49:42
URL: http://apieceofsisters.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: