riley laura solstråle

     Publicerat: 2009-10-24 Kl: 18:16:02 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

 

idag har altså lilla riley döpts! Riley Laura Solståle. markus skulle fotat under cermonin, men då han inte lyckades få upp kameraskyddet på min mobil (host) så blev det bara dom här, där jag kunde assistera honom. suck. helt värdelöst att ha honom med sej :P Riley hade växt massor sedan sist jag såg henne, och skötte sej utomordentligt under cermonin! satt på fridas arm och tjattrade, och när prästen pratade till henne så la hon av värsta leendet! gullunge! sedan var det fika, supergott, då var markus med på noterna åxå :P.

även om jag inte är mycket för det religiösa köret, så var det en väldigt fin cermoni! nu är vi hemma. hundarna har varit i Bro hos jessica och Aico, gamla polaren från hunddagiset när vi jobade där. tack för hjälpen!

Postat av: tvillingmamman

usch, hatar henne.. hatar hennes sätt att uttrycka sig och jag fattar inte varför man går och ksaffar barn om man inte tycker om barn!

2009-10-24 @ 19:26:58
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Postat av: Frida & Riley

Du skötte dig kanonbra och jag är så glad att du var där =D

2009-10-24 @ 21:24:01
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: