klippklipp

     Publicerat: 2009-10-01 Kl: 12:12:25 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


hellu. då hade man vart hos frisören dårå. ush jag hatar att gå till frisören. min stora skräck är att få en frisör som prommt ska prata aka. kallprata heeela prosseduren! jag hatar det. denna tjejjen var dock bra. hon var ung å gullig och frågade mest hur jag ville ha det och när jag klippte mej senast, titta lite ner, titta lite upp osv. perfekt! jag vet dock inte om jag är nöjd haha. inte för att jag ä missnöjd med hennes jobb, mer med att jag själv inte visste vad jag ville när jag kom dit. det blev ett antiklimax av det hela. mest klipp av lite, klipp in min träliga långa utväxta lugg i håret. ja och det har hon ju gjort. känns dock jävligt gött med lite friskare hår, för borsten fastnade nämligen halvvägs för att det var så slitet. nåja detta blir bra, jag kan sätta upp det och jag kan ha det utsläppt utan att skämmas, högre krav har jag inte just nu.

sedan var jag och hundarna på djurmagazinet och köpte ett halsband till polly, ett brunt rundsytt halvstryp, eftersom bamse ärvt ett liknande av en annan hund så ville jag att polly skulle få ett ungefär likadant så dom matchar varann =)

nu ska jag slappa och äta macka med varm oboy och vid 2 drar jag till jobbet. hej på en stund!




Postat av: issa rappare

Hej:) Jag är en tjej som rappar och sjunger och skriver egna låtar. Tänkte bara tipsa om min musik och mina låtar. Jag har precis släppt min första skiva som finns på spotify samtidigt som jag lägger ut flera utav mina låtar på min blogg så att folk kan lyssna.



Många relaterar till dem och känner igen sig, antar det är för att mina texter handlar mycket om hur det är och känns att vara ung i dag. Olycklig kärlek, vänskap och annat.



Kika in och lyssna om du vill!

Hoppas du får en bra dag! Kram / Issa

2009-10-01 @ 13:35:54
URL: http://issabellek.blogg.se/
Postat av: Laxasken

Tycker det blev skitsnyggt!

2009-10-01 @ 17:34:21

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: