guten mååårgen! :D

     Publicerat: 2009-10-11 Kl: 11:39:11 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


mårrn mårrn! allt väl med er där ute i etern? jag sitter nu bänkad för att se idol-reprisen. nej jag kan inte få nog. idol borde gå varje dag. sådeså.
jag har varit ute med hundarna en promenad. varenda gång jag går nere längs den fabulösa strandpromenaden är i farsta strand så blir varje ensam man jag möter en misstänkt mördare eller våldtäcksman. jag ser en man komma emot mej, och börjar direkt planera flyktväg eller ett eventuellt försvar. mannen passerar jag vänder mej om för att se att det inte är falskt alarm, att han lurar mej. han vandrar vdare. jag pustar ut. falskt alarm. igen. men det är likabra att vara beredd! det ska gudarna veta hehe.

resten av dagen ser ut som följer. jag och markus ska åka ut till mitt jobb då han och mina chefer ska avsluta hemsidan så den kan komma upp nångång. jag åker ju med eftersom jag kör, så jag tänkte ordna lite med mina foderpåsar på jobbet under tiden. sånt är svårt att hinna på dagtid på jobbet när det är fullt upp, och jag tänkte plocka ner alla säckar torka hyllplan och strukturera om så då måste det nästan bli när kliniken är stängd. så jag börjar lite idag iaf :)

ha en fin dag!
Postat av: Katarina (bjooti, splodgy...crazy bloglady)

Farsta Strand - då bor vi nästan grannar :)

2009-10-11 @ 15:26:00
URL: http://splodgy.org

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: