god morgon

     Publicerat: 2009-10-03 Kl: 11:32:40 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

här ligger jag och softar. har kollat på idolkvalet jag missade och mår lite allmänt dåligt. har haft en hemsk natt. en jättekonstig huvudvärk, värk i ögonen och kunde inte ligga ner för då mådde jag illa och fick ännu mer ont, så jag fick sitta eller vara uppe och gå. antar att det beror på de nya glasögonen, hjärnan fick krupp. jag får kämpa på så vänjer man väl sej. mår iaf bättre nu i huvudet men är trött.

edit: eller så beror det på att camilla gick vidare i idol igår, kan ju skada vilken hjärna som helst...

känner mej lite deppig åxå. känner mej så jävla ful i håret fy fan. platt och trist, ser helt avklippt ut, funderar på å gå tillbaka och klippa upp det mer. ser ju förjävligt ut, varför var jag inte nogrannare när ja väl satt där istället för att bara säga "det blir nog bra så" hela tiden. dessutom har jag fått för mej att jag inte alls passar i glasögonen och att jag bara är ful och jävlig, så jag vill knappt gå utanför dörren idag. :'(

men det måste jag ju för hundarna ska ju ut. sa åka till farsta med å köpa skor, och kanske gå förbi frisören igen då. och så ska ja köpa lite mat. ush va tråkig jag är.

ha en bra dag!

 

Postat av: Frida & Riley

Du är ju söt som få <3

2009-10-03 @ 13:21:09
URL: http://honungsbulle.blogg.se/
Postat av: Sarah,Yoggi&Harry

Men gumman!!! Du mår ju såklart så himla dåligt för att Camilla gick vidare, det är ju inte konstigt. Vi måste helt enkelt göra oss av med henne!

2009-10-03 @ 16:36:29
Postat av: MMM

Men kära du, ont i ögat är migrän. Precis så yttrar sig nämligen min ena migränsort, min jag-är-trött.

2009-10-03 @ 17:18:57

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: