sthlm horseshow!

     Publicerat: 2009-11-29 Kl: 17:44:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Adelinde Cornelissen - Parzival

nu är jag hemma från globen. det var jättekul att titta på küren, även om det inte var någon jättehög klass på ekipagen, det var några mot slutet som var sådär riktigt bra! jag tog fram luren och filmade ett ekipage, som sedan åxå vann, sikken känsla jag har då ;). dock har jag råkat radera två av mina tre klipp så jag har bara ett kvar... (detta ovan).

vi hade ju inga biljetter utan skulle köpa på plats. fick tag på två billiga biljetter från en turk utanför, sikket klipp! lyckades åxå nässla oss in på parkett-plats så vi satt jättebra. när vi i pausen gick ut för att köpa mat, och sedan kom tillbaka frågade dom oss i dörrn efter armband, anna såg besvärad ut och visade hur mycket vi bar på, varav en annan tjejj säger "ja men det är ok dom satt här innan" och vi gick till "våra" platser. haha, hur lyckat somhelst.

dressyr är iaf fantastiskt, jag brukar nästan bli tårögd, idag var det inga sånna ekipage som gav rysningar, närmst var väl vinnaren, Adelinde Cornelissen - Parzival.

nu blirre slappislappi.


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: