hej hej!

     Publicerat: 2009-11-27 Kl: 18:34:55 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

jahapp. fredag igen! måste säga att denna veckan gick väldigt fort. inget fel i det! helg igen alltså. och denna helgen blir mycket aktiv, för att vara en helg i mitt liv. imorgon ska jag pch markus gå på fotboll. hms. ja. jag har lovat att föja med till pupen där dom visar "hans" lags match. så det får jag ju hålla. och på söndag ska jag och anna till globen horseshow och se på küren! det blir riktigt kul, har inte sett dressyr live på flera år =)
molly och polly sitter här brevid och snuskar dej. ja polly är en riktig snuskfia nu.. suck. molly för inte en lugn stund. men men det är motion det med haha! dom kommer sova gott ikväll. och senare är det ju idol! jihoo! bara fyra kvar nu, shit denna säsongen har gått så fort! jag tror tyvärr mariette kan ryka idag, men hoppas att erik åker haha, men tyvärr sitter han nog rätt säkert i en duell så det lär få förbli en dröm det.
väntar nu på att markus ska laga mat åt mej. och sålänge blir det lite bloggar, lite farm och lite.. eh.... ja det var väl det!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: