falun <3

     Publicerat: 2009-11-21 Kl: 17:37:26 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

 

nu har jag varit i falun ett tag. kom fram vid halv ett ungefär. släppte av amelie i hosjö, och sedan åkte jag hem till patriks syster, för patrik var där, eftersom jag ändå körde förbi hälsinggården påväg till källviken. så nu har jag träffat lilla elsa, patriks systers lilla dotter som kom i mars (tror jag det var), hon var jääättesöt!
sedan åkte jag hit ut till källviken. åh jag älskar att vara här. detta är så mycket hemma för mej. dels själva falun, men särskillt här på källviken. och att vara här hemma hos maria är lixåm... perfekt. här är jag som hemma verkligen, har tillbringat många timmar i dessa sofforna =)
nu har vi ätit tacos och det blir väl en sväng ut till hästarna här sen och sedan tv antar jag. imorgon ska jag vara här åså ska jag åka och lämna bamse hos patrik innan jag ska åka tillbaka hem till stockholm =)

hoppas alla har en bra helg!

Postat av: Nattis

Finingar:)!

2009-11-24 @ 21:38:41

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: