marsvin och väjningsplikter

     Publicerat: 2009-05-27 Kl: 20:45:46 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


okej. marsvinsbebisar är SMÅ. det är en sak jag lärt mej idag. jag har åxå lärt mej att inte slarva med väjningsplikter. så, låt mej förtälja om min eftermiddag/kväll.
vi styrde alltså kosan mot rotebro/sollentuna. dvs rakt igenom hela jävla stockholm i värsta rusningstiden, således sveriges kanske mest trafikerade plats? ever? haha... det är nog förmodligen inte mer trafik nånstans i sverige än just där och just då. men i'm king of the road, de gick skitbra, men det är fan drygt att ligga i sånna pissiga köer, kilometer efter kilometer, med alla hettsiga stockholmare.
vi kom iaf smidigt fram, och inväntade lille krister med ägare ute på parkeringen. å där kom han, i en liten skokartong. när hon öppnade fick jag en chock. SÅ LITEN? haha, jag har aldrig sett en marsvinsbebis förut, i den ålden, så jag lärde mej nått nytt. där satt en liten svart tuss och knaprade på en bit gurka. lille krister.

    
han är så himmla social, vill bli kliad hela tiden i nacken, och han slickar en på handen och pratar för fullt :P.
vägen hem gick åxå bra, frtm att på ett ställe fick jag ta en annan väg för jag kunde omöjligt byta körfält för det låg en långtradare och tryckte, så jag tog en annan väg och det gick ju bra. frtm, att när jag skulle på vägen hemmåt så kom jag upp och hade en väjningspliktskylt, saktar in, ser ingen.. och kör. i samma sekund uppenbarar sej en svart audi i typ 200 knyck, som jag såklart ska väja för, men jag kommer ju där å kör, så han tutade såklart på mej och fick väja, jag blev paff och saktade in, trodde han skulle köra förbi, men nä, så ja förskte åka iväg lite snabbt, så snabbt det går med min lilla bil hehe. så frtm att marsvinsbebisar är små har jag åxå lärt mej att kolla en extra gång vid väjningsplikten. puh. å jag som var SÅ stolt över mej själv, så kört hela den jävla vägen i rusning åså avslutar jag med en sån dum grejj. nåja. jag ÄR duktig.

Nu är vi hemma och jag helt sonika släppte bara in lille krister i buren till bambam, körde på samma linje som jag alltid gjort med råttorna, inge knursel utan på't bara. först gömde han sej, och sedan kom han ut. haha, bambam blev rädd "gaaaahh va fan är det som susar förbi bakom meeej?" och han spann iväg i buren. men så plötsligt ser man en förvånad mn "öh, är det ett marsvin? ok." sedan upptäckte han att det hade infunnit sej gurka i buren "schyyyst, harru me dej gurka? grejt!" hehe. å nu sitter dom där och knaprar på hö tillsammans :)


så det var lixåm det. hoppas det fortsätter gå sådär bra. nu ska jag snart se på greys anatomy. har varit fullrulle hela dagen idag härregud. dax att ta de lite lungt :)
just det, han kan ju inte heta krister så jag funderar på att döpa om honom... hm... markus pappa heter ju krister så det känns lite olämpligt. funderar på å ge honom mitt favoritnamn ever, haha, en tjejj hade, eller har?, en råtta som heter stig-boppe, och sedan jag hörde detta namn första gången har jag bara kännt att DET måste ja döpa nån till någång. jag tror det är dax nu. stig-boppe it is :D

hej hej!



Postat av: Bellona

Oj kära nån vilken bedårande liten krabat

2009-05-27 @ 21:37:08

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: