sydvästasienungjävlar.

     Publicerat: 2009-05-06 Kl: 17:14:04 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

idag när jag och hundarna var ute på en liten kissrunda på eftermiddagen träffade vi på två snorungar (verkade tillhöra samma familj vid närmare eftertanke...). först var det när vi var påväg hemmifrån, och en liten turkunge kommer mot oss (ja ursäkta mej, men i ärlighetens namn är det i större utsträckning barn från "sydvästasien" som beteer sej som hänsynslösa och ouppfostrade skithuvven, ber om ursäkt för utrycket, vet att turkiet inte ens ligger där, men nu råkar jag använda det uttrycket ändå. no offence). ungen börjar springa efter mej och hundarna, och polly blir jätterädd, för hon är väldigt rädd för barn. jag säger åt snorungen att sluta, och vad gör den då? jo! ungjäveln springer fortare och börjar ryta som nå jävla lejon så båda hundarna blev rädda, mest polly men tillåme bamse såg besvärad ut. jag sa åt ungen på skarpen att sluta, och visst, då knallade han tillbaka.
på samma ställe på hemvägen kommer en annan turkunge springades, gissningsvis lillasystern till föregående skitunge. hon häver ur sej nått som liknar "klappa klappa, söta hundar" jag säger snällt "nej" lixåm... och då sätter skitungen fart och springer emot oss, fullkommligt kastar sej över bamse som flyger åt sidan med svansen mellan benen, jag säger åt ungen att "NEJ! du får inte!" och hon kastar sej efter bamse igen, och lilla polly höll sej längst ut i flexikopplet åt andra hållet. fan att bamse e så snäll, att han inte har stake att bita ungar som gör så. nästan synd att det inte var polly hon slängde sej efter för hon hade inte tvekat att nypa till om hon blivit trängd.
synd att jag inte såg till morsan nåntans för då hade jag verkligen tagit mej ett snack med henne. pissungar.
Postat av: Bellona

Usch såna ungar vill man strypa, eller kanske deras föräldrar. Det enda jag råkat ut för med ungar är småskitar som går efter och skäller men det är tillräckligt för att göra min hund rädd, hon tycker inte heller om barn. Det värsta var dock en gubbe på 50-60 som går om oss och i farten och utan att stanna börjer han sig bara ner och stryker Vicky över ryggen utan förvarning och går vidare utan ett ord. Lite allmänvett borde folk ha

2009-05-06 @ 20:42:16
Postat av: Frida

Trist att folk gör så =(

2009-05-06 @ 22:07:26
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: