puh...

     Publicerat: 2009-05-04 Kl: 19:11:09 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

då satt man här igen. efter en avslutad arbetsdag, mätt i magen, och fastgjuten i soffan framför tv'n och datorn. är inte livet fint så säg!
idag var ju då första dagen som jag tog lille bilen till jobbet. dock blev jag lite chicken igår kväll och bönade och bad markus följa med i bilen till jobbet på morgonen idag och sedan ta bussen in till stan igen. sikken tur att jag har en så underbar pojkvän, som gick med på det <3. jag kände att jag nog ville ha lite moraliskt stöd när jag skulle in i stockholms rusningstrafik för första gången. det är ju när man ska ut på nynäsvägen och sedan filbytet i tunneln, södra länken, som jag varit nervös för. men det gick ju bra, men det var feting kö in till stan alltså.. men men, jag kom ju till jobbet helskinnad :D
sedan var det århundradets kö från värmdö och in till stan pga vägarbete, så kära markus blev ju sittandes i bussen, som vanligen tar 25minuter, i en bra bit över en timme! stackaren. ja jag e tacksam att han följde med iaf. nu är jag nog mogen att ta mej an utmaningen ensam imorgon :)
hemfäreden gick bra! kom till en passage med ett konstigt vägarbete där jag inte visste hur jag skulle köra, men det löste ju sej det med, men jag får lite små-panik när jag inte riktigt vet hur jag ska göra hehe, men man lär ju sej mer för varje gång såklart.
men lite trist är det där i bilen alldeles ensam haha, kom på mej själv att tänka hur gött det är att åka buss och kunna sova ;) men NEJ, bil är fantastiskt! slippa stressa som en idiot prick kl 17.00 för att hinna till bussen. nu kunde jag ju byta om i lugn och ro, och hundarna kan springa lite i skogen å gå på toaletten innan vi åker. superskönt! detta blir toppen! mitt nya liv!

dagen på jobbet började dock i kaos. vet inte riktigt hur dom hade tänkt idag, för idag började malin, vår nya sköterska, och sedan hade vi en vikarierande veterinär åxå. vi tre började 8. jag hade ingen aning om det, stod å väntade på karin, jag har ju fått nyckel men kan ju inte larmkoderna :S. när mikaela kom, veterinären så fick jag veta då att karin skulle komma nio. så jag fick som tur var tag i karin fem i åtta och fick koderna och kasta mej in och öppna. satt i receptionen i mina vanliga kläder och skrev in dom som kommit, samtidigt som telefonen ringde sej varm, och samtidigt så kom ju malin då, som såklart inte vet vart nånting finns. så mitt i allt ska jag, dels, skriva in patienter, svara i telefon, ta en stygntagning, visa veterinären vart saker finns, visa stackars malin vart kläderna finns, vart hon kunde ha sin lille hund osv... kändes inte så välkomnande hehe, men jag tror nog inte det gjorde henne så mycket :)
tillslut fick iaf jag bytt om åxå, och började komma i kapp.
dagen har varit stressig och körig, men nu är den slut så det är skönt att slå ner rumpan i soffan, och andas ut helt enkelt.

markus har åkt in till stan, då "hans fotbollslag" aston villa, spalar match och han ska se matchen på en pub i stan. själv ska jag slappa, och se på tv hela kvällen. dock plocka iordning i köket, plocka ur diskmaskinen åså, men sedan blir det nog sängen tidigt. imårrn är ju en ny dag att ta tag i ;)


hej hej!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: