the winner takes it all

     Publicerat: 2009-05-23 Kl: 17:32:29 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

idag har jag varit ute på ridhuset som jag nämnde att jag skulle. skulle dit eftersom linda skulle tävla.
var riktigt roligt att komma dit, har inte varit där på hundra år. men allt var sej likt! traskade igenom lektionsstallet, det var några få ponnysar kvar sedan min tid, men kände inte igen någon av dom stora hästarna. kikade i privatstallet åxå, där var det bara något enstaka namn jag kände igen.
hittade linda ute i paddocken på framridningen. hon skulle starta en 6årig förmåga idag, som ägs utav de som har stallet där linda har hästarna. denna häst är såld men dom startade henne idag ändå.
linda vann ju såkalrt klassen! skitbra såg det ut. det var ju hästens första tävling nånsin, och visst var den lite spänd men linda är ju en riktig stjärna men mycket rutin och red så jävla bra, red ihop över 72% av poängen, och vann klassen, tvåan hade väl 67% :P grattis linda :D
pratade med några gamla bekanta från ridhustiden, det var roligt!
nu ska jag och pappa förbereda maten, vi ska äta entrecote, mumms!!! sista dagen här hemma... tråkigt.. åker hem till stockholm imårrn. men om tre veckor kommer jag tillbaka, tiden går fort. och om två veckor sitter jag rödbränd på mitt hotell i tunisien efter min första dag där! weei!
hej hej!
Postat av: Sanna

Åh Tunisien är så underbart!

Vart ska ni någonstans? Jag va i Hammamet när jag va där för ca 4 år sen. Toppenmysigt!

Ha det bra!

Kram

2009-05-24 @ 06:37:57
URL: http://sanna-bjorn.blogspot.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: