sorg i marsvinsburen :'(

     Publicerat: 2009-05-26 Kl: 22:50:36 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

när vi kom hem nu hittade vi rulle död i buren. är i chock, det var jag verkligen inte beredd på. man ser att han haft någon typ av krampanfall, då han låg med böjd rygg, huvudet upp lixåm... och har kraffsat spånet åt sidan. hoppas han inte har lidit. ush. man grämer sej att man inte var hemma när det hände.... rulle är död lixåm, jag kan inte fatta det. det värsta är att det är så synd om bam-bam nu... stackaren, han är så osäker och har levt sitt lilla liv där tryggt bakom rulle, ända sedan dom kom till mej. han sitter där nu helt ensam i buren och tuggar lite halvhjärtat på ett grässtrå. åh lilla bambam!
nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. finns väl tre alternativ... antingen köper jag en bebishane som kompis för det går att para ihop bebis med vuxen, men inte två jämngamla marsvinshanar nämligen.. eller så kastrerar jag bambam och skaffar en hona i hans ålder. eller så kanske det skulle fungera med en kastrerad hane? jag ska ta och ringa marsvinshjälpen här i sthlm imorgon och se om dom har någon... annars får jag gå till zooaffären och kika om dom har nån bebbe. en kompis måste han ju ha! stackars stackars bambam! och jag hoppas verkligen att rulle inte har lidit. fy fan. ush.... älskade lille rulle...



Även om allt bara känns sorgligt just nu så ska jag iaf uppdatera om bamse. röntgade honom idag , och man ser ingen kvarvarande majskolv iaf. det är ju skönt. vad man dock kan se är att det låg kvar kontrast i magsäcken vid röntgen, då den egentligen bör passerat ut i tarmen, det mesta var i tarmen men lite var kvar i magsäcken. förmodligen pga lite magkatarr, och vi kom fram till att förmodligen är ytan på magslemhinnan lite uppruggad där den ruttna majsen legat och gnagt, och av den anldningen ser man lite av det på röntgen. här är bilden:



nu ska jag ta mitt chockade sinne och lägga mej... imorgon kl 9 ska jag vara hos knäspecialisten, och sedan ska jag förhoppningsvis träffa frida! åså måste jag skaffa en ny kompis till bambam!
gonatt



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: