la helga

     Publicerat: 2009-05-24 Kl: 18:27:05 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

sådär ja, nu har jag hämtat mej lite efter bilturen. sovit lite, ätit lite, vart ute och gått lite. livet rullar på :P
täkte skriva lite om helgen som varit!

i onsdags tog jag ju som vi alla vet lilla bilen och åkte ner till borås. är ju ledig på onsdagar, och torsdag var röd dag, och tog ut en kompdag jag hade på fredagen vilket gav mej långledigt. riktigt skönt!
har inte gjort många knop hemma mer än att slappa, sitta i solen, varit på bio med pappa, ätit god mat och varit en sväng ute på ridhuset. men allt det där vet ni ju redan :)

en lite rolig sak som jag gjorde häromkvällen, var att jag fotade av lite foton sen jag var liten! gick lust att kolla på gammla kort efter att jag letat upp gamla vänner från barndomen på facebook. dock har dom inte svarat än.. nåja alla kanske inte bor på facebook hehe, får ha lite tålamod. hittade iaf en bild på mej och dom tjejjerna, från den dagen vi träffades. jag spenderade varje sommar av mitt liv fram tills jag var 12 år på tjöme, i våran minimala lilla stuga "hytte", helt underbart. tjöme är en liten ö i oslofjorden. vi hade en liten båt som vi brukade brumma iväg med på dagarna ut till någon av alla öar runtomkring. det var på en av dom jag en dag mötte dessa kompisar, som visade sej ha stuga på tjöme åxå, och sedan den dagen umgicks vi varenda dag vi samtidigt var på tjöme :) här är en söt bild!


silje, jag, linn och marte. sijes bror karl-fredrik saknas på bilden.

lägger upp ett par bilder till, sedan finns det flera i min bilddagbok! har lagt dem på 25/5.



lite bilder på vovvarna m.m från helgen åxå :)



hemresan idag gick bra. det går fort å köra. lite drygt 4timmar, och då är det ju kö efter södertälje man får fisa i en stund innan man svänger av mot älvsjö. en sak har jag dock lärt mej idag. jag kör ju med farthållaren, och den är ju riktigt bra, man sparar mycket bensin och ja det flyter på fint. MEN två saker har jag lärt mej:
1. använd inte farthållare i tätare trafik
2. håll fötterna vid pedalerna ändå.
jepp. körde ut bakom en volvo, och körde bakom denna förbi en husvagn. det gick ju fint, bara att plötsligt kommer jag liite nära volvon, då den saktade in lite, ingen fara med det, det var jag med på, bara att när jag ska bromsa lite, vilket häver farthållaren omedelbart, så tappar jag bort med bland pedalerna! jises... så när jag ska bromsa, så stoppar jag foten på gasen, gud! så jag kom skitnära volvon, som måste undrat vad fan jag håller på med. men när det är sådär två cm kvar innan jag kör på den så fick jag foten på bromsen. härregud. så, farthållare av, när trafiken är lite tätare och inte bli för slapp med hur man sitter. man lär sej alltid något nytt det är väl så man lär sej åxå i trafiken. det är inte ens säkert han framför mej uppfattade situationen som jag gjorde jag vet inte. allt gick ju ra men det var ehm, lite läskigt.

nu sedan jag kom hem har jag sovit lite, och varit ute med hundarna. markus ringde precis och är påväg hem. längtar efter honom :)
det var en liten uppdate av min dag och helg. nu ska jag se på tv:)

hejsålång!


tillägg:
jag glömde helt skriva, att bamse fortfarande mår dåligt. jävla skit. eller NU mår han bra, men hela morgonen har han kräkts. MEN han spydde upp en rutten bit majskolv, så den har legat där i två veckor. helt grön var den och stank urk. inte konstugt han luktat illa i munnen, vilket han aldrig brukar göra. så. nu hoppas jag att det varit denna biten som varit bekymmret, och att han blir bra igen. vid miste lilla symptom till att det är något så får vi undersöka honom riktigt grundligt. har ju inte gjort det då jag trodde allt blåst över. men nu kan man ju anta att biten som bevisligen trasslat till det kommit upp, så nu hoppas jag han är bra igen.
Postat av: Frida

Håller tummarna för att det var majsen som gjort Bamse dålig =( Då är ju problemen över iaf.

2009-05-24 @ 21:59:30
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: