konsten att tanka

     Publicerat: 2009-05-03 Kl: 20:12:23 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

okej, jag är officiellt en dum blondin som inte fattar hur man tankar. eller snarare, hur fan får upp det satans tanklocket! haha.. gud. (markus var med och allt detta innebär även att inte heller HAN fattar, men han skyller på att han har inte körkort. så ok, ok han går fri.) iaf...  jag körde fint in där vid tankgrejjen, fäller upp luckan, tanklocket alltså, och sen då? kör in nyckeln, vrider.. snurrar.. vrider och vrider men inte fan öppnas det?!?! efter att ha stått där och sett ut som ett frågetecken och svurit ett tag, så fick jag helt enkelt nedlåta mej att gå IN på macken och fråga. där stod det såklart två yngre killar. såklart. jag fick stå där med dumstruten och fråga.. "jag har aldrig nånsin tankat förut och jag fattar fan inte hur jag får upp det där tanklocket...) "jaha, oj då", sa killen som lommade med mej ut, och knixade till så enkelt med med nyckeln som jag snurrat på i ett halvt sekel. nåja. förnedringen var iaf över. nu var det dax för själva tankningen. satte in kortet, knappade in det jag skulle och fick ut kortet, sedan stoppade jag den där sölkorven (vad kommer det ifrån.. sölkorven? haha, JA! macken haha) i tankhålet och tankade. det gick ju iaf bra :) vid det här laget stod det en bil bakom mej med två killar och väntade på att jag skulle bli klar nångång. nu var det dax att få i den där proppen igen. gick ju inte, så jag frågade en av killarna bakom mej där, och han lyckades såklart direkt, så fick man stå med dumstruten igen hehe. bara det att nederlaget var inte klart här. nej nej. jag trodde lixåm att jag skulle få nån anvisning av maskinen, betala? kvitto? nånting. eller var det klart så? kunde jag åka? haha.. så jag fick väl lunka in igen då på macken... där jag möts av frågan "får du inte tillbax tanklocket eller?" haha... jo sa jag, eller, han bakom mej fick tillbaka det.. (varför erkännde jag det?). iaf så fick jag ett kvitto, men jag fick tillslut iaf fram vad jag ville, att jag ville bara veta säkert att jag var klar så, så jag inte fick polisen efter mej eller nått.
nu är iaf lilla fabian tankad. det går kanske bättre nästa gång hoho.


har iaf kört en vända ut till jobbet, på egen hand, på kvällen! första gången helt solo i bilen! det gick bra, men lite läskigt är det.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: