kastrera mera

     Publicerat: 2009-05-18 Kl: 18:56:28 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

åhå...
då var måndagen avklarad. har vart en helt okej dag. lugnt på förmiddagen men full rulle på eftermiddagen, sådär precis innan man ska hem var det som mest att göra. blev kvar en stund till då det var saker jag var tvungen att få klart kände jag. man kan ju inte släppa saker rakt upp och ner. det är ytterligare en sak som är skönt när man har bil. då är det ingen buss som man missar bara för att man måste stanna några minuter på jobbet.
dagens värsta var iaf en liten kull med kattungar på en knapp vecka som kom in för avlivning. fan vad det svider i hjärtat. varför kastrerar inte folk sina katter?? det är SÅ oansvarigt. gäller både honor och hanar. folk låter sina egna issues och åsikter kring kastrering och hur hemskt det är att gå emot moder jord, gå ut över små oönskade liv. liv som avslutas innan dom knappt börjat. och katter som blir sommarkatter och dumpas eller avlivas när barnen tröttnar. det är så fruktansvärt hela grejjen. men va fasen ska man göra. det är ju bättre att vi avlivar dom än att folk dumpar dom i ett dike eller dränker dom eller vad folk nu kan tänkas hitta på. fan vet. så nånstans är det väl iaf lite ansvarstagande att ta bort dem hos en veterinär. man får vara glad för det lilla i allt elände.


Kastrera era katter så bidrar ni inte till oönskade små liv!

förövrigt har det inte hänt så mycket idag. jag mår iaf bättre, nu kvarstår mest lite nästäppa och en förjävvlig rethosta. så lagom kul när man sitter i teleonen när man får värsta hostatackerna :/
resten av kvällen ska jag sitta här på min röv i soffan och göra ingenting. det jag är bäst på. imorgon börjar jag ju halv tre, göttans, sovmorgon, och sedan är jag ledig ons,tor,fre och åker till borås på onsdag :) underbart!

hejsålång!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: