i'm king of the road!

     Publicerat: 2009-05-07 Kl: 18:26:57 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

idag åkte jag tidigare till jobbet än sist jag började 8, dvs i måndags och då var det fet kö på nynäsvägen. idag åkte jag strax efter 7. struntade i å rasta hundarna här hemma och tänkte ta det på jobbet istället. grejt idea! det var faktiskt riktigt lungt på vägen och resan gick finemang. kom ju tidigt till jobbet, vid halv 8, men jag och hundarna tog en promenad i skogen, så jag tror jag kommer göra så de dagar jag börjar 8. rusnigstrafiken börjar verkligen på minuten vid 10 över sju märker man, skönt å slippa den och promenera i lugn och ro vid jobbet :)

jobbdagen har iaf varit lugn. det är skönt att det stillat sej lite efter de senaste veckornas hetts. det är skönt att kunna ta sej tid att prata med djurägare =). vår nya tjejj malin är verkligen gullig, jag gillar henne jätte mycket. det är kul! sedan har hon gjort så fint överallt med, och jag tycker hon smält in direkt, tänker knappt på att hon e ny =)

innan jag gick hem stod vi å pratade om tiden med övningkörning och sånt. hon berättade om sin lärare hon hade haft och sin körskola, och det var helt galet hur dåligt det varit! ville mjölka på pengar och var inte alls trevliga. tänker åxå på annikas son som åxå övningskör på körskola, där han aldrig får tider och allt strular hela tiden. så tänker jag på hur jag haft det. en körskola som ställt upp, ordnat så man kunnat få köra när man kan, fast att dom har määngder med elever och tight med tider.. verkligen pushat på, sett till att man kommer så billigt undan som möjligt, alltså, utan att slarva, nogranna men inte allt för petiga... alltså när jag sitter där i bilen och kör så blir jag nästan lyrisk över min körlärare jag haft, rolle. han kommer nog alltid vare en person som jag minns, och en sån person som alltid kommer betyda mycket. vill nästan åka till körskolan och tacka för allt en gång till :)
känner mej säkrare och säkrare där på vägen åxå. kommer på mej själv att faktiskt sitta och tänka på annat än var och hur jag ska köra, och det är ju bra, att det börjar gå mer per automatik! likaså att jag inte längre tänker på hur och när jag ska växla, utan det kommer automatiskt. det tar sej alltså :D

en annan bra sak just nu är att våren och sommaren innebär att marsvinen blir riktigt billiga i drift :P behöver inte köpa några grönsaker alls typ, eftersom växter och maskrosor och så täcker c-vitamin-behovet. sedan en massa grönt fint gräs är åxå massa c-vitamin och gör även att hö-mängden minskar något. och framförallt är ju marsvinen oerhört glada! wuuuiiit wuuiiiiiit! ;)

nu ska vi äta lite kvällsmat. och sedan blir det som vanligt att slappa resten av kvällen.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: