helulu!

     Publicerat: 2009-05-02 Kl: 08:10:39 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

igår var första dagen sedan bloggstarten som det inte blev något inlägg minsann. var uppe tidigt och åkte sedan till borås. så det var tåg halva dagen och resten av dagen satt vi mest ute i solen, grillade och åt gött :)
nu är det lördag och om ett par timmar ska vi åka till göteborg och hämta min BIL! weeiii! helt underbart, men jag är skitnervös för å köra hem den hehe. men det går säkert bra. jag måste ju ta tjuren i hornen nu och börja köra, så blir jag snart en van förare jag åxå, som alla andra :)
tyvärr kan jag inte få över bilder till den här datan (mamma och pappas) så det får bli imorgon när jag kommer hem. då skriver jag ett trevligt inlägg om helgen, med lite bilder åså.
vaknade tidigt idag dessutom för hade så sjuuukt ont i ryggen :/ hur jag än la mej så gjorde det ont, så nu sitter man här i ottan. aja.. ska gå å lägga mej en liten stund till iaf, se på greys anatomy på min dator kanske.
vi hörs mer senare, eller imorgon!
hej hej!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: