halvnorsk och stolt!

     Publicerat: 2009-05-17 Kl: 00:01:46 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

HEJJA NORGE!
i'm in loooove with a fairytaale!

Det har väl inte vart mindre spännande i eurovisionomröstningen sedan lordi kammade hem segern hehe, men ska kolla klart bara för å få se sista framträdandet, go norge, fan va skojj! och jag som hållt på norge hela tiden och trott att dom ska vinna känner mej som värsta saida. oh yeah.

slutligen vill jag ge en fet spark till receptfria läkemedel. va är det för skit? är det sockerpiller bara? jag har tagit noskapin mot rethostan, hjälper det? inte ett fukking smack. bisolvon för segslemmet, hjälper det? svar nej. allergipillren som ruinerade mej? ja, kanske en aningens aning eventuellt men jag är besviken. det enda man kan lita på i vått och torrt är treo! nu ska jag släpa min snoriga, halvt drogade och vissna kropp till sängen och se klart på omröstningen. observera att med drogade syftar jag på noskapin, treo, bisolvon och kestin. hej och hå.

hejja norge!


Postat av: Frida

Vill du ha lite utav mina aerius ? (strong shit!)

2009-05-17 @ 16:23:07
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: