do some hair again

     Publicerat: 2009-05-06 Kl: 14:21:34 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

Nu har jag gjort lite nytta i min tillvaro! jag och hundarna tog en promenad till farsta och gick till djurmagazinet, köpte lite marsvinsmat och varsin vomburgare till vovvarna. sedan satte vi oss på torget och jag åt en french hotdog medans vovvsen smaskade i sej sina vomburgare. french hotdog+vomburgare+farsta torg är lite min och hundarnas grejj tror jag :)
när vi kom hem så satte vi oss i bilen, och brummade iväg till willys i älvsjö! har handlat en massa bra saker, storpack med köttfärs, massa fläskkotletter, falukorv å sånt, så nu är kylen och frysen full med mat, så nu ska vi nog kunna leva ganska billigt ett par veckor. jag är så himmla glad att jag numer är bilburen! det gör en sådanhär storhandling till en baggis, slippa passa tider för pendeltåget, släpa tunga kassar, vänta på pendeltåget hem osv. bil is the shit!
nu har jag städat och håller på å tvätta sängkläderna som ser ut som om dom är gjorda i vitt teddytyg, så som polly hårar.. grrr.. men vad ska man göra. nu är det ändå liite bättre än förra veckan. antar att det är väderomslaget och att vinter-ullen ryker. nu sitter jag här och väntar på att torktummlaren ska ta sej an dom sista håren i sängkläderna och sedan blir sängen som ny =) ligger och slö-kollar på greys anatomy och resten av dagen planerar jag att göra absolutly nada!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: