vad fan är problemet med folk?

     Publicerat: 2009-07-17 Kl: 21:49:12 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha, då har man varit en hårsmån från en fin-fin krock. tackvare en efterbliven idiot som inte har vett att följa högerregeln. är inte det det typ första men lär sej när man lär sej köra bil? och så svårt är det inte. i de korsningar där det inte finns väjningsplikter eller stopplikter, så gäller högerregeln. den som kommer från höger, kör först, du som inte gör det lämnar företräde för fan! när man då kommer i en helt regular korsning med rödljus, och jag ska rakt fram och han "mittemot! ska svänga vänster, kommer jag alltså från höger, så jag kör först. men det anser visst den här amöban att han åxå ska göra. då undrar man kan du inte höger och vänster eller är du dum i huvudet? eller tycker du det är roligt att krocka? som tur är har jag genom min trotts allt änsålänge lilla erfarenhet i trafiken iaf lärt mej att man aldrig kan lita på att folk följer de regler som finns. man får alltid räkna med att folk är idioter. så jag hann trampa på bromsen för han körde rakt ut och svängde, och drog nästan med sej min bil. en sak om jag inte kommit iväg och han lätt skulle hinna, men jag var redan påväg in genom korsningen. jävla rövhål.


nu har jag iaf lämnat av markus så nu är vi ensamma jag och vovvsen. ska plocka lite här hemma, sen blir det tidigt i säng. kanske spela lite worms och se lite på sjukhuset. ja så får det bli.
hej hej!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: