trevligt återseende

     Publicerat: 2009-07-16 Kl: 22:27:22 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu är jag hemma efter att ha jobbat kväll. har varit full rulle på kliniken, och jag tycker torsdagskvällarna med anna är jättetrevliga verkligen! en rolig sak som hände idag, var att en tjejj jag träffade på gbg-sthlm tåget i vintras kom in med sin hund! det var nån misserabel tågresa där jag fick åka trögtåg istället för x2000 eftersom SJ för ovanlighetens skull krånglade (thank god för bil!), och jag fick trycka mej in i en trång djurkupé. där satt bla hon med sin lilla chihuahua leo, och vi kom snart fram till att hon bodde i gustavsberg. har tänkt på henne en å annan gång, åså idag, så kom hon plötsligt in :) kännde igen henne direkt. hon var supertrevlig! så lilla leo fick sin vaccination och vi pratade lite. kul.
på hemvägen idag, missade jag av nån anledning att svänga av mot nynäshamn i södra länken, så jag  fick köra en omväg hem, runt stureby å ja.. hehe 5km extra på kvällskvisten. nåja... ska försöka sova nu, ska ju upp å jobba imorgon bitti igen. känns inte som man gör nått annat än att jobba?
god natt

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: