old lady

     Publicerat: 2009-07-28 Kl: 22:45:09 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha, då var denna dagen till ända! tackvare facebook har jag fått massa grattulationer hehe, så så många har aldrig "kommit ihåg" min födelsedag :P. fick ett jätte sött mms av riley som grattade sin gudmor <3, gulle!
på jobbet kom dom åxå ihåg mej, fick en suuupergod och fin tårta! dock hann vi aldrig sätta oss och äta tillsammans, har vart fullständig kaos på jobbet heeela dagen puh. jag hann sätta mej först vid min rast, och satt där på egen hand och åt min tårta "grattis mej själv på födelsedagen" haha.
nu när jag kom hem hade markus lagat suuupergod mat. hemmagjoda hamburgare, med hemmagjoda pommes, och god mögeloströra. fick en jättegullig akvarell-teckning, och en present, en GPS! det kan man ju säga att jag behöver. kommer ihåg att min körskolelärare sa det till mej tidigt i min köra-bil-karriär, att jag verkade vara en som behövde en gps i framtiden:P så den ska jag inviga imårrn! fick god kladdkaka åxå med två små ljus <3 ja han kan när han vill min älskling! nu ska jag gå å sova. dax för ny arbetsdag igen imårrn.

   
     tårta x2 :)

frstn... somsagt har det varit full rulle på jobbet idag. fullkommligt kastades in i kaoset när jag började på eftermiddagen hehe. och det har vart fullt upp heeela kvällen för mej med, då jag vart ensam. hade en liten chihuahua som jag skulle ta blodprov på... och oturligt nog visade det sej vara en omöjlig uppgift. jag har aldrig vart med om att man inte får ut nå blod, men det var stopp. det droppade så sakta så det koagulerade i nålen. stack i båda frambenen och fick bara ihop ett par droppar.. tittade uppgivet på rören som stod uppradade brevid mej. tomma. och skulle fyllas. provade bakben utan nån lycka. tackvare att anna var kvar, lyckade vi iaf suga ut blod från en ven i halsen. kul, har jag aldrig vart med och gjort förut. så vi fick iaf ihop det där blodet tillslut. riktigt tålmodog liten vovve som inte sa ett pip! utöver det kikade jag när karin obducerade en liten 2-3dygn gammal valp. tänk, såå liten, men allt där i är klart, små njurar, tarmar. allt är klart. bara pyttelitet! farsinerande.
nej nu måste jag sova!!!




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: