nacka tur å retur

     Publicerat: 2009-07-22 Kl: 21:06:11 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har vi kommit hem efter att ha varit hemma hos karin! markus har haft möte med fredrik och karin angående vår nya hemsida. vi fikade lite först ute på altanen, sedan när dom skulle gå in och ha "möte", tog jag vovvarna på en promenad. karin och karins man är pedanta, ja jag skulle våga dra till med sjukligt pedanta. polly och bamse fick inte gå in haha, gud bevaremejväl om man får ett hundhår på golvet! katastroooof. bamse som gladerligen sprang in för att hälsa utan att jag hann med å hindra honom, och innifrån hör jag "neej bamse neej, uuut uuuut!" hahhaha, som om man släppt in en stor blöt  st bernadshund som just rullat i bajs, och som just hoppat upp i deras vita soffa för att gnussa in skiten haha. åså va det bara bamse som tog en sväng på parkettgolvet. ja, va ska man säga. karin är underbar, men den där pedanta sidan som hon och hennes man erhåller är lite utanför det normala :P. inte för att jag hade velat sitta och lyssna på deras möta ändå, så en promenad passade fint!
gick ner till ett nytt område som byggs där i nacka, marinstaden heter det. det är massa små hus som flyter på vattnet. jättefina, och gulliga! där skulle man bo! :) vi käkade på mc donalds på hemvägen, för ovanlighetens skull, och nu har jag just städat åt marsvinen och råttorna, tvättat håret, och ja, nu sitter jag här. ska snart lägga mej å sova tänkte jag. är trött. här kommer ett par bilder där ifrån marinstaden!

man ser ett par av husen där nedanför, allt är ju inte färdigbyggt än.


hur gulligt på en skala? gud, mitt drömhus asså!


min mobil fick fnatt och lyckades skapa denna bilden. skummt. men coolt!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: