just ruin me!

     Publicerat: 2009-07-14 Kl: 10:55:51 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

god morning! nu har jag varit iväg till ett ställe som heter smartrepair som fixar skador på bilar, som jag skrev om. dom kollade skadan och jag fick en prisuppgift åså. det svider ju såklart i plånboken, men vad fasen ska jag göra. ska jag lacka i själv åså så kommer det ändå synas och vecket i plåten kan jag inte åtgärda på egen hand. dom fixar hela sidan, inget kommer synas och dom ger 5 års garanti på arbetet åxå. plus att jag får låna en bil under tiden dom har min bil, och det ingick i priset. känns bra iaf att ordna med detta. han sa det att sånna där skador är skitvanliga och att ha bil i stockholm är som det är.. ungefär... så nu känns allt lite lättare iaf!

börjar ju senare idag, så nu ska jag slappa och göra nada. jag har inte så mycket mer att rapportera just nu, men tänker bjuda på ett roligt klipp ur smala sussie. haha. blev så sugen på att se den filmen igen igår när jag helt random satt och kollade olika klipp på youtube :P



ha en trevlig dag!

Postat av: Frida

Hahahaha! "jävla dålig uppkoppling" och så är datorn sönderslagen =P

2009-07-14 @ 11:19:15
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: