hemma igen

     Publicerat: 2009-07-26 Kl: 19:32:56 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

åh härregud dikken mardrömmsfärd! eller nja. men det var supermycket trafik, och mellan ulricehamn och jönköping kunde jag bara köra i 40-50km/h pga att det var sådant sjuukt oväder! man såg inte bilen framför knappt pga regnet. det var typ 10cm vatten på vägen :/ men det lättade upp efter  jönköping iaf. tur det.
idag när jag körde hem, hade jag bestämmt ej för att köra så "snällt" som möjligt för att se hur det gjorde skillnad på bränsleförbrukningen. åh my ja. det gjorde det! när jag körde ner låg jag i typ 120 nästan hela vägen, bilen drog då kollosala 0,75l/mil! men nu körde jag i ca 100km/h, och bilen drog i snitt 5,0l/mil. satan sikken skillnad. därimot gör det inte så mycket på tiden det tar att åka. så egentligen tjänar man knappt på att pressa på hela vägen... tog 4h 45m idag, men då körde man ju myrfart åxå några mil där i början i ovädret. igår körde jag på exakt 4h. så man kanske ska börja köra lite saktare :P bra för plånboken!
nu ska jag gå ner till affären och köpa lite mat till kvällen!
höres!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: