f'låt korvas <3

     Publicerat: 2009-08-01 Kl: 00:14:28 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer

åh... jag är just nu den sämsta matten i världen :( i eftermiddags var jag och hundarna ute på skolgården här intill och kastade boll. eller ja, polly leker själv med sin boll, och jag och bamse kastade boll. bamse sprang som en galning och hade superkul, och eftersom det är asfalt så studdsade ju bollen iväg så han fick verkligen kämpa på! så långt allt bara roligt! när vi hade vilat lite inne såg jag att det var lite blod där bamse sovit, hittade då en pytteskråma i tassen, inte så farligt tänkte jag och åkte sedan in till stan. men nu när jag kom hem och kollade igen, ser jag ju hur han har sår i alla tassar och ett rejält skrapsår på hasen! stackarn har ju glidit på asfalten i farten! å han har ont ush. hur kunde ja va så dumm? på ena tassen är det ca 1x1cm at trampdynan som är bortfläkt. så nu får han ha bandage. hade rimadyl hemma åxå så han har fått lite smärtis nu iaf. smärtis och bandage. ska se om jag kan ta en sväng till jobbet imårrn å plåstra om honom på nytt. fy fan vad mitt samvete svider. älskade korvas!!

    
f'låt älskade bamseman! <3

Postat av: Frida & Riley

Nej men oj. =( Hoppas det läker bra nu på Bamse. <3

2009-08-01 @ 01:21:58
URL: http://honungsbulle.blogg.se/
Postat av: Therese

nej, åh.. Stackars lille Bamse. Men du är itne sämsta matten i världen, du har ju i alla fall smärtis som sagt och kan lägga ordentligt bandage.



Han njuter säkert liiite i alla fall över mattes ompyssling. ;)

2009-08-01 @ 11:00:23
URL: http://majfluga.blogg.se/
Postat av: Therese

Plus att jag tror han tyckte det var värt det. ;)

2009-08-01 @ 11:00:48
URL: http://majfluga.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: