brüno

     Publicerat: 2009-07-10 Kl: 22:47:04 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

hehe ja vad ska man säga. *harkel*. aja, nu har vi varit och sett denna film. brüno. vi åkte till bion där vid heron city i kungens kurva. altså, om man inte är pryd av sej, och kan ta rätt grov humor, så ska man absolut se denna filmen för den var sjukt, med betoning på sjukt rolig. man garvade ordentligt vid flertalet tillfällen filmen igenom. men humorn, och det dom gör, går ibland på gränsen för långt, men det är ju hela grejjen. och klarar man bögsex och andra kanske lite erotiska inslag utan att vilja dö, så är det bara att se! hehe.

innan vi åkte, tog vi hundarna på en promenad och kastade boll, eller jag kastade boll med bamse, polly lekte på egen hand. som vanligt. imorgon ska vi åka till skoda i haninge och se om man kan köpa lite lack där till min bil. hoppas det, så jag slipper vänta till servicen. nu ska jag nog spela lite worms och sedan ska jag sova!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: