gött nytt år

     Publicerat: 2009-12-31 Kl: 18:37:20 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

 

GOTT NYTT ÅR

önskar Sofia, Polly & Bamse

Nu ska vi strax äta goda danska smörebröd, pappas specialitet, ska bli supergott. sedan blir det tv och en rädd Bamse i knät. Idag har jag fått en massa gjort tillskillnad från alla andra dagarna jag vart ledig. jag har både duschat och tvättat håret, samt smörjt in mej med body lotion (fint skare va) sedan har jag städat burar och tvättat alla mina kläder. jag har åxå köppt en ny bäddmadrass till min och markus säng, samt sett ut en ny soffa som vi ska åka och köpa när jag kommer hem till sthlm igen. känns bra!

annars.. rullar livet på. går i någon slags koma fram tills 13 januari, då jag kommer få vissa klarheter. vad, kommer så småningom kanske ut här på bloggen.

nu ska jag gå ner till mamma och pappa. och maten!

 

ha det fint!

Postat av: Malin, fd jobbarkompis

heeej!!!

(jobbat sent ikväll och vågar inte ringa nu så hör av mig här)



Ser att du gått och blivit gravid!!!!! :D

Grattis!!



har tänkt ringa flera gånger sedan jag slutade men det har inte blivit av och det har varit mycket nytt för mig senaste tiden så det har som sagt inte blivit av.. jag slår en signal inom kort!

hälsa alla från mig.

2010-01-20 @ 23:14:46

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: