back home

     Publicerat: 2009-12-25 Kl: 19:45:59 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer




jehupp! då var man hemma igen. hoppas ni haft en bra jul! för många fortsätter väl julen några dagar till, men för mej är den alltid över efter julafton. thats it. har haft det bra i norge, bortsett från att min faster röker så förbannat vilket är äckligt tycker jag. allt stinker. fick lite julklappar, såsom, lite pengar, lite kläder, en motorvärmare och en bok..m.m..

åkte hem i riktigt snökaos, och vittnade en olycka!
det var en bil snett framför oss, som i en omkörning kom lite långt ut i snökanten och på en bråkdels sekund for han av vägen, voltade och for rakt in i gatulyktan å landade på taket. lyktan (sån stor på motorvägen) välte omkull, och där låg bilen. skit läskigt. vi stannade, och många fler, ringde larmcentralen åså. men det gick bra för han som var i blen, en tjejj hjälpte honom ut. han hade änglavakt. men ska man åka av vägen ska man väl göra det i snö, det stoppar ju snabbt och blir "mjuk" landning. men det var jävligt otäckt fram tills man såg honom komma ur bilen.

är iaf hemma somsagt. ska sätta mej vid tvn nu och bara glo resten av kvällen. ikväll går ju camilla läckbergs "olycksfågeln" på tv, kul! alla hennes böcker är ju superbra.

ha det fint!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: