missärdag no1

     Publicerat: 2009-08-04 Kl: 19:21:08 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



idag bara måste jag påbörja inlägget med att gnälla över hur sjukt trött jag är! senaste nättera har jag sovit några ynka timmar och idag skulle ju bilen på service och för att hinna till jobbet i tid var jag tvungen att åka ungefär halv sju. nåväl...

började alltså dagen med att styra kosan mot nacka och verkstaden. gick fint. frtm att det var så snorigt dyrt med service att jag höll på å trilla omkull när han sa det! 4200:- är det verkligen rimligt? hujedamej! aja.. tur jag hade räknat med 5000 som mest, även om jag då tagit i så ja skitit på mej nästan bara för aatt känna mej rik efteråt. tji fick jag. hade en jäkla tur dock efter att jag lämnat bilen. var inställd på att behöva åka in till slussen igen och sedan buss ut till gustavsberg, men samtidigt som jag går över vägen, kommer en buss där det står gustavsberg, grejt! den tar jag :D så det gick riktigt smooth att ta sej till jobbet, även om den stannade en miljard gånger.

väl på jobbet har det varit en hysterisk dag, iaf för mej. helt ensam ute på polikliniken på förmiddagen, mari hade fullt upp inne på operation. då har jag hand om allt som ska göra med annas patienter, alla telefonsamtal, alla som kommer in och bara "vill fråga nått", alla som ska köpa foder och ja.. listan kan göras lång. fick lunch runt 2 och hade ca 20min lunch. men men. på måndag är annika tillbaka igen och då är vi allihopa igen och då blir det lättare! det jobbiga tycker inte jag är att man får för mycket att göra, utan att jag känner att jag inte kan vara så serviceinriktad som jag önskar mot djurägarna, och att dom verkligen känner hur mycket man har och göra, och känner sej ivägen. så ska det ju inte vara, dom är ju jätteväkommna hos oss!

sedan tog jag då den gammla hederliga bussen hem. ska hämta bilen imårrnbitti eftersom jag inte kunde hämta den innan dom stänger idag. fy fan säger jag, kollekivtrafik. HUR har jag orkat? stressa till en buss.. som är försenad.. in och knö i en svettig buss.. komma till hettsiga slussen, för att inse att busskortet jag åkt på underdagen har gått ut.. igår! får köpa en ny remsa, vänta halva kvällen på tunnelbanan. tunnelbanan som tar femtio år och luktar illa. och sedan komma hem nästan en timme senare än jag gör med bilen. dessutom var det en fet ful kärring som körde på bamse med sin rullväska på perrongen. skrek  tack så mycket kärringjävel över hela slussen och hon ryckte bara på axlarna.

nu är vi hemma och har ätit räkor. markus får skala mina för som man kan se har jag skurit mej i fingret när jag öppnade en ampull med medicin idag. fick plocka ur två glasbitar ur såret. tacka vet jag bedövningsspray, så kunde jag karva med en nål bäst jag ville :D

nu blir detta aldeles för mycket text så nu slutar jag. ska lägga mej mega tidigt idag. typ snart. ska vara i nacka imårrn kvart i sju. får väl börja kvista hemmifrån strax innan sex. härligt.
hej hej!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: