äntligen helg :)

     Publicerat: 2009-08-07 Kl: 18:06:45 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


äntligen heeeelg! yeah! yes! wohoo! veckan har känts milslång, men ja den tog ju slut tillsist den med. idag har det varit en skön jobbdag. ett behagligt tempo, och man har slupptit vrida in och ut på sej själv. på måndag är ju annika tillbaka och då är vi alla fyra sköterskor igen, vilket kommer göra allt mycket lättare! men jag ska inte tråka ut er med jobbtjat :)
på lunchen idag fick hundarna gå ner till sjön och bada, apportera lite pinnar, och dom var såklart i himmelriket!

nu är det iaf helg! om det är soligt så ska vi kanske ska leta oss ut till havet, men markus är riktigt krasslig med förkylning å sånt så vet inte hur det blir, vi får väl se hur han känner sej lilla älsklingen. hade dock varit superhärligt med lite klippor och hav!

nu kväll blir det bara dator och tv. chips, dip, pepsi och nån färdigmat till mej. markus är inte hungrig (läs ätit så mycket annat gött idag, ostbågar, godis etc.) ... ;)

en annan nmnvärd sak, är att idag har min present till riley och frida anlänt till enköping! en supergullig body med rileys namn på! tyckte hon behövde lite uppmuntran, frida alltså, riley tror jag inte det går nån nöd på ;) lägger in en liten bild på den! och sedan lägger jag in en liten bild på en av våra übergulliga patienter! matte stod i receptionen och lille plutten hade fått en godis, som hon låg där på mattan, och sög på och njöt. haha skitsött!



hej på en stund!

Postat av: emeliehjaertajonas

Tack :)

2009-08-07 @ 19:48:50
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: